Highlights van Jordanië
€ 1.884,00
v.a. € 559,00
nu 70% korting
Boek nu  
Deze is helaas niet meer boekbaar!
Highlights van Jordanië
€ 1.884,00
v.a. € 559,00
nu 70% korting
Boek nu  
Deze is helaas niet meer boekbaar!
Terug naar hotel deals

8-daagse fly & drive door Jordanië incl. vlucht en autohuur

Tijdens deze 8-daagse fly & drive door Jordanië bezoek je o.a. Amman, Wadi Rum, Petra en Aqaba. Door de strategische ligging, bij de Middellandse Zee en op de oude zijderoute, is Jordanië altijd een belangrijk gebied geweest en daardoor een bijzonder fascinerende reisbestemming. Na aankomst op de luchthaven in Amman wordt je welkom geheten door een lokale gids. Samen halen jullie de huurauto op waarmee je deze prachtige rondreis gaat maken. De hotels zijn voor je geboekt. Het enige dat je hoeft te doen is op tijd op de juiste bestemming aan te komen. Onderweg heb je de vrijheid om dit geweldige land te verkennen. De route begint in Amman, de bruisende en moderne hoofdstad en leidt je via de best bewaarde Grieks-Romeinse stad Jerash richting Petra en de Dode Zee.

Daarom is dit een goede deal:

Nu slechts 25% aanbetalen!

betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.

Amman

Amman

2.12 km

Steden

Amman

Amman is de hoofdstad van Jordanië en een fascinerende stad met duizenden jaren aan geschiedenis. Een plek die in het verleden in handen is gevallen van vele volkeren en veroveraars, maar inmiddels uitgegroeid tot een stad van formaat en behorend tot de meest stabiele bestemmingen in het Midden Oosten.

Jerash

Jerash

35.15 km

Steden

Jerash

Het oude Jerash omvat indrukwekkende tempels en uitgestrekte pleinen die bijzonder goed bewaard zijn gebleven en stuk voor stuk de tand des tijds glansrijk hebben doorstaan. Een plek waar Romeinse, Griekse en Byzantijnse geschiedenis samenkomt en de verhalen op straat liggen.

Ajlun

Ajlun

44.21 km

Kastelen

Ajlun

Het kasteel van Ajlun is het enige Islamitische kasteel in Jordanië. Het kasteel heeft meer het uiterlijk van een fort. Vanaf het kasteel heb je een mooi uitzicht over de groene en heuvelachtig omgeving. Er zijn een aantal ruimtes te bezoeken.

Dode Zee

Dode Zee

60.98 km

Stranden

Dode Zee

De Dode Zee ligt ingeklemd tussen Israel en Jordanië en is officieel het laagste punt ter wereld. Het water is hierdoor zó ontzettend zout dat je met gemak een boekje zou kunnen lezen tijdens het dobberen. Maar dat is niet alles. Rondom dit enorme zoutmeer vind je de een aantal bijzondere bezienswaardigheden.

Sarona

Sarona

107.67 km

Wijken

Sarona

De wijk Sarona in Tel Aviv staat bekend om leuke boetieks, afwisselende kunstgalerijen, wolkenkrabbers en hippe cafe’s. Dit stadsdeel is onlangs grotendeels gerenoveerd en sindsdien veranderd in een groene oase.

The Promenade

The Promenade

109.62 km

Stranden

The Promenade

Direct aan de Middellandse Zee ligt de Promenade van Tel Aviv. Dit stadsdeel is bijzonder geliefd bij zowel de lokale bevolking als de toeristen. Met name tijdens de soms uitzonderlijke warme dagen is er aan deze lange boulevard enigszins verkoeling van zee te ervaren.

Toledo Hotel

Het Koninkrijk Jordanië is een land van betoverende schoonheid en grote contrasten. Vanuit de altijd groene en mooie Jordanese vallei kom je terecht in de uitgestrekte woestijn. Jordanië is een land vol met geschiedenis, het land is een mix van oosterse en westerse culturen. Met deze rondreis ontdek je in 8 dagen per huurauto alle hoogtepunten van Jordanië. Je krijgt alle hoogtepunten te zien, zoals de hoofdstad Amman, Romeinse opgravingen in Jerash, de Dode Zee en Petra.

Receptie
Check-inVanaf 14:00 uur
Check-outVoor 12:00 uur
Openingstijden24 uur

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Let op:
Bij deze tour zijn de volgende punten niet inbegrepen:

  • Entreegelden
  • Lunches, diners en drankjes
  • Fooien
  • Eventuele excursies

Huurauto:

Creditcard:
De op de voucher vermelde hoofdbestuurder dient te beschikken over een geldige creditcard (met pincode) die gebruikt wordt als borg en voor het betalen van eventuele extra’s ter plaatse. Bij het ophalen van de huurauto wordt een bedrag van JOD 250 afgeschreven als waarborgsom. Dit bedrag wordt na het inleveren van de auto weer teruggestort, verminderd met eventueel gemaakte kosten voor verkeersovertredingen en/of het eigen risico bij schade.

Rijbewijs:
Alle (mede-)bestuurders moeten beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs en een internationaal rijbewijs.

Minimum leeftijd:
Voor het huren van een auto in Jordanië geldt een minimum leeftijd van 21 jaar. Er is geen maximum leeftijd.

Extra bestuurder:
Indien je met meer dan 1 persoon de auto gaat besturen, dien je ter plaatse de medebestuurder aan te melden op het huurcontract. Hiervoor worden kosten berekend, ca. USD 8 per huurdag excl. lokale belasting.

Visum:

  • Voor Jordanië heb je een geldig Nederlands paspoort nodig dat tot minstens 6 maanden na terugkomst geldig is. Bij deze reis regelen wij voor i.s.m. het lokaal agentschap een kosteloos visum. Minimaal DRIE WEKEN voor vertrek dienen de paspoortgegevens (naam, geboortedatum, documentnummer, etc.,) bekend te zijn bij ons.
  • Bezit je niet de Nederlandse nationaliteit, dan dien je zelf te controleren welk(e) grensdocument(en) er voor de reis naar Jordanië noodzakelijk is/zijn.
  • Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten.

Petra

Jerash

Jerash

Dode Zee

Dode Zee

Amman

Wadi Rum

Petra

Dode Zee

Jerash

Jerash

Amman

Locatie

Adresgegevens
Toledo Hotel
37 Al Razi Street
Amman, Jordanië
Toledo Hotel
Deals in omgeving
Terug naar hotel deals